Visita Fratello Femi Cakolli, 21 Aprile 2013

2 Comments

  1. David Young agosto 22, 2013 9:25 pm  Rispondi

    Shumë i lumtur që Femiu dhe Belkizja kanë ardhur së bashku në Horë.

    Zoti ju bekoftë dhe drejtoftë.

  2. Femi Cakolli settembre 10, 2013 9:57 pm  Rispondi

    Shume mire per ueb faqen dhe u falenderojme per fotot e bera. Krishti eshte me ju o arbereshet e mi. Lutemi per ju!
    Femi dhe Belkize

Leave a comment

Il tuo indirizzo email non sarà pubblicato. I campi obbligatori sono contrassegnati *